Over ons

Gerard Worm studeerde Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen met Intellectuele Eigendom, Bedrijfseconomie en Communicatie (Rijksuniversiteit Utrecht) als specialisatievakken.
Na een periode werkzaam te zijn geweest als advocaat maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven waar hij begon als account- en salesmanager. Later bekleedde hij diverse management- en directiefuncties bij verschillende Nederlandse en ook buitenlandse financiële instellingen en bedrijven.


Zijn ambitie: mensen en organisaties sterker maken zodat zij verder kunnen groeien.
Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het ondernemerschap zat weliswaar in de familie maar het lef en de noodzakelijke ervaring moesten op het juiste moment bij elkaar komen.

Dàt gebeurde in 2009. Gerard zette de stap en werd zelfstandig ondernemer.
Nu helpt hij bedrijven en mensen zich te ontwikkelen op commercieel, financiëel en managementgebied. Dit doet hij op projectbasis of interim-manager.

Voor bedrijven en ook ondernemersverenigingen verzorgt Gerard spreekbeurten, inspiratiesessies, coachings- en trainingsprogramma’s. Daarnaast adviseert hij directies op het terrein van strategie, management en organisatieontwikkeling. Daarnaast verzorgt en begeleidt hij (her-)financieringstrajecten voor bedrijven en en beleggers (commercieel vastgoed). Jarenlang was hij als parttimedocent verbonden aan Avans Hogeschool in Breda voor juridische, financiële, marketing- en communicatievakken.

Zijn aanpak is betrokken, doelgericht, confronterend waar nodig en met veel energie.
Zijn stijl is zonder poeha of franje: “van denken naar doen!”

Blogs

  • [Blog] Minder klanten maar wel meer winst in 2014
  • [Blog] Acquireren met een verrekijker
  • Generatieconflicten op de werkvloer: omzetschade of ...