VASTGOED FASCINEERT

Dit gebouw fascineert mij al toen ik klein was: het Fuller Building. Het gebouw is 87 meter hoog, telt 22 verdiepingen en staat op de kruising van Broadway en Fifth Avenue in New York. Een toplocatie. Vanwege de scherpe hoek wordt het in de volksmond het Flatiron Building genoemd (Flat iron = strijkijzer). Gebouwd in 1902 en ontworpen door Daniel Burnham.

FINANCIERING VASTGOED
In mijn latere werk voor verschillende nationale en internationale financiële instellingen ben ik mij meer en meer gaan interesseren voor en specialiseren in het financieren van vastgoed: bedrijfspanden eigen gebruik, winkels, woonboulevards, appartementen boven een commerciële strip, kantoren.

FINANCIËLE ARCHITECTUUR VOOR ÉCHT MAATWERK
Zo vraagt ieder object, ieder project, iedere klant een andere financiële oplossing. Voor het vinden van de juiste financiering met de condities en voorwaarden die het beste passen bij het project én de wensen van de klant zijn kennis, kunde en ervaring vereist. Daarom realiseer ik met veel plezier een mooie financiering voor mooie projecten.
Projecten verdienen ook een mooie financiële architectuur, financieel maatwerk.

KENNISMAKING
Graag nodig ik u uit voor een kennismaking om met elkaar de mogelijkheden te bespreken: g.worm@gwwconsultants.nl of 06-22515170. Vertrouwd en discreet