Azelis

"We hebben ontzettend goede ervaringen met GW&W Consultants.
Gerard Worm heeft onze sales and business managers van life science en industrial chemicals fantastisch getrained."

"We waren zo enthousiast dat zelfs de medewerkers van de supply chain/binnendienst dezelfde cursus mochten volgen.

Trainingsdagen bestonden uit I “ commercial attitude” en II “ sales processing control”. Iedereen had leuke praktijk cases en we realiseerden ons dat de zogenaamde trechter van Gerard echt werkt!

Gerard werkt veel met het Flip Over Board en het blad met de trechter (Persoonlijke interesse, functionele interesse, problemen, gevolgen, behoeften klanten en samenvatting) hangt nog steeds op de verkoopafdeling aan de deur omdat het bij elk verkoopgesprek gebruikt kan worden.

We merken dat we nu bij een verkoop aan alle aspecten denken zoals het contact, het overtuigen en uiteindelijk de onderhandeling en de behandeling van de bezwaren. Hierdoor zijn de verkopen gestegen en is de kwaliteit van het contact toegenomen. 

Opmerkelijk was dat naast de junior vooral ook de  senior sales managers heel enthousiast waren.”

 

- Frederique Felius, Business Unit manager Chemicals

Overige referenties

  • Eismann
    Eismann "Gerard heeft door zijn trainingen met de persoonlijke en doordachte manier van trainen de franchisenemers nog meer geënthousiasmeerd heeft voor het product en systeem Eismann.” View more
  • Innofun
    Innofun “Ik ben zeer tevreden over de balans tussen tijd en rendement. Je hebt in korte tijd de ‘salescompetenties’ van ons team vergroot.“ View more